26 April 2009

sdeyh + seronok

nk cter yg sronok dlu.
aku dpt interview maktab(yg aku mmg nak sngt sngt bgai org kemaruk cinta).MySpace
maktab perguruan kay!!
bukan Maktab Rendah Sains MARA kay!
dah lepas dah bnda tuh~
aku da lepas SPM taw!!
haha!

dlm kegembiraan aku tuh, aku pown ngan ghairahnya men'print' ( dlm bhsa malay yg asli 'mencetak') smua dokumen dokumen yg diperlukan..such as~
  • surat panggilan temuduga
  • borang maklumat diri
  • kertas penulisan pengalaman dan penyataan hasrat
  • surat perakuan diri
ha..
tulah.
dah tuh kna wat essay lak!
  1. secara ringkas sila nyatakan:
a) mengapa anda memilih bidang perguruan
b) pengalaman anda berinteraksi dengan kanak kanak atau remaja

2. sekiranya anda terpilih menjadi guru apakah yg dapat anda sumbangkan?
uwarghhhhhhhhhhhh!!
serabutMySpace
ntah.
apa punya solaan neyh!
aku tada idea langsung!
ada lagi aw soalan dye.

  1. secara ringkas sila nyatakan:
a) mengapa anda memilih profesion perguruan
b) pengalaman anda dalam bidang perguruan

2) sekiranya anda terpilih apakah yang dapat anda sumbangkan terhadap bidang keguruan

haha!
mcm nie lah essay yg aku kna wat!
help me!!
uwaaa!~
gle kering otak neyh.
tp, aku agak happy la sbb dpt gak walopown hny interview ja kan.
hahahaa!

so, brite sdeyhnya ialah aku ta dpt UITM.
yg neyh aku mmg sdeyh gle.
sbb aku agak mengharap kat UITM la.
melayang duwet aku RM10.00.(bapak arh, berkire tul!)
apa leyh buwat!!
nk memberontak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MySpace
tp, pada shiapa????
oh Tuhan!

tp, aku cuba wat rayuan.
harap harap dpt.
walopown aku neyh dikira agak tamak, tapi aku hny mahukan yg terbaek buwat diriku.
walopown, aku bukanlah di kalangan yg terbaik.

p\s = tolonglah doakan aku wat yg terbaek n dpt UITM. shayunk kamu smua!MySpace


u r rock babe!!

4 comments:

+MisZ NuRuL+ said...

errrrr...sufi? uitm? u da taw ew? bukan tuh lam upu kew?hmmm2

s. u. f. i. said...

http://istudent.uitm.edu.my/intake

sesape yg nak check~~

syahmi_sk8forever said...

otak sy pun kering
=)

s. u. f. i. said...

haha!

cian!

mari kita basahkan sket gna air.

:))