12 April 2009

owh. owh. aku. ditagged. lagi.

1. Anda rasa anda hot?

hoho. lawaknya soalan. aku rasa aku hot. sbb sambil jwb bnde neyh smbil tgh msak. woho. dapur panas taw ark! so, i'm sooooooooo
oooooooooooo hot! whatever u will say. wekwek!

2. upload gambar kegemaran anda.




3. Kenapa anda suka gambar ini?

owh. mr spongebob sngt tiut. dye boyfren aku.
wakaka! so, ape slhnye gamba bf aku jadik gambar feveret aku kan. wakaka! chill out!

4. Bila kali terakhir makan pizza?


pizza. haha1 aku jrg mkn mknan barat (penipu besaq). hehe. aku ase last skali aku mkn tyme form 2. woho. mase tuh wat projek kat umah Sharifah Hazirah, membe skola Asma dulu. eh, da 3 taun stgh aku ta mkn pizza. tingin lak aku.

5. Lagu terakhir yang anda dengar?


aku denga carta hot fm tadik. secara on9. tapi, cam bangang jerk. sbb kejap kejap ptus. kejap kejap agy da ptus. jadi, aku pown da berputus asa. hahak~ lagu last, alyah kowt. tak mungkin kerana sayang. woho. feeling touching aku.

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?


goreng ayam. msak sambal sotong. kan aku da ckp
, aku msak msak sambil jwb bnde tagged neyh. sambil tgk mr. bean kt ntv7 versi katun, huduh ar mr. bean yang katun. then, kasik moni aku makan. usha usha org kt luar umah. whateva!

7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?


woh. aku suke org pgeey aku honey. wakaka! ntah pape. sbb aku pown suke pggey org honeyla, cayangla, luvly dear. maklumlah. haha! nie kalo bercinte buleyhla. wakaka!


8. Tag lagi 6++ orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan


huhu. aku nak kenakan member membe aku. list name.
  1. kak long cekadak
  2. bro waj waqi
  3. bro nafis
  4. tak kompom
  5. remy
  6. safwan
9. Saper no. 1- kepada anda?

kawan lama dan kak long aku yg plg sporting! huhu! lurve u kak long! wakaka!

10. Orang no 3 - ada hubungan dengan sesiapa?


hurm. ku rasa dia ada byk hubungan. kawan dia. mak ayah dia. cume hubungan ngan kekaseh kowt tada lagi. cepat cepat! sapa nak!!! wakaka!

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5?


remy. wakaka! miss mulot dia yg bsing tuh. haha! tingat masa dia kecut perut nk balek dorm sbb takowt membe membe pekena dia. sanggup tdoq dlm surau. wakaka! lawaknya..

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?

ohho~ aku ta bape knal dia. dr blog dia, dia neyh ex-maahadian. huhu~ minat keta. aku usha blog ja, suma psal my dream car. ta abeh abeh. phewwwwwwwwwww!

13. Siapakah orang no. 2?

abg aku meyh. bkn abg kandung, tp respect as BIG brother. huhu~ BIG body, BIG head, BIG muscles. hoho~ suma BIG la. wakaka!

14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 dan seterusnya?


mane SPUROT saya! da order lama, tapi ta dpt agy! huh!`




ohho! i love this damn sooo much!


2 comments:

salwa,,an ordinary person said...

sufi,,mna aci,,spongebob 2 pakwe aku la..
jgnla rmpas..
aku xmau madu..

s. u. f. i. said...

waaaaa!

mana aci!

ramainya madu aku!!!

ssah nak hidup mcm neyh!

:((