27 April 2009

jgn. wat. aku. malu. weyh.!

alkisah bermula..
adala sorang bdak neyh.

kwn aku la tyme skola rndah dlu dlu.

kebetulan, umah dye dekat sngt la ngan umah aku.
satu lorong plak.
masa aku dajah 4, aku sekelas ngan dye arh.
haha!

mase tuh an, dye minat kt aku aw!

ceh!
hahaha!
lwk gle, pdm papan hijau (mse neyh still gne kapur) k, buleyh lg usha sengih sengih kat aku. hadoyyy!!
haha!

lwk gile ble aku terkenangkan balek.


baru nk start story.

memandangkan umah die sngt dekat ngan umah aku, so dye mmg slalu lalu arh depan umah. then, bila nmpak aku, dia akan menjerit 'sufiii!!!!!!'
bapak arh!!

kuat lak tuh!!

malu tul aku nk noleh tgk dia!!

ta gne tul!

oi!!
malu sket weyh ngan jiran sblah mnyebelah!!

dala pggil aku smbil sengih sengih mcm kerang harum!
weyh!

aku malu la!!

tulong la jgn wat mcm tuh~~
malu la weyh!!


p\s = nama dia syazwan. haha!! kantoi!

merokok ta baek tuk kesihatan!~




5 comments:

Bonzai said...

hohohoho...da secret admirer!!!!
nak tanya sekarang SKM da tak guna papan hitam ke???
Merokok memang merbahaya untuk kesihatan tapi rasanya nikmat.tak caya try la SKL strawberi(4 beginner la)hehehehe....

s. u. f. i. said...

ntah.

ta sure!

hahaa!

suda 5 taun tggalkan SKM ma...

definasiemosi said...

De jmpa lg ke si syazwan ni lg sufi? Mane tau da jd jejaka poojaan malaya skunk ni. .

definasiemosi said...

De jmpa lg ke si syazwan ni lg sufi? Mane tau da jd jejaka poojaan malaya skunk ni. .

s. u. f. i. said...

slalu jmpak le.

:P